De omgeving van het caravanpark

Caravanpark 't Reigersnest ligt in een prachtig en rustig natuurgebied op een steenworp afstand van het Grevelingenmeer en de Noordzee. Deze centrale ligging biedt u de mogelijkheid om een heerlijke wandeling te maken door de natuur of over het strand.

Natuur

Het mooie strand van Ouddorp is 20 km lang en ligt op loopafstand van ons caravanpark. U kunt vele sporten beoefenen op het strand zoals paardrijden, vissen en zwemmen. De vuurtoren 'Westhoofd' dateert uit 1947, is 56 meter hoog en is een kenmerkend punt in onze omgeving (niet toegangelijk voor publiek). Net zoals ons caravanpark is de omgeving van het park groen, ruim en rustig. Er zijn meerdere wandel- en fietsroutes door de diverse natuurgebieden. 

Wandelroute Ouddorp - Caravanpark 't Reigersnest Duinen Ouddorp

Stad & Cultuur

Ouddorp ligt centraal tussen Rotterdam en Middelburg. U kunt dus kiezen voor het bezoeken van diverse plaatsen met een historisch karakter, zoals Ouddorp en het stadje Goedereede. De andere leuke plaatsjes op Goeree-Overflakkee zijn een bezoek meer dan waard. Tevens zijn de diverse steden in Zeeland zoals Middelburg, Veere en Zierikzee goed te bereikem vanaf het caravanpark.

Ook bij slecht weer zijn er voldoende activiteiten te ondernemen in de omgeving. Zo kunt u een bezoek brengen aan de weekmarkt in Ouddorp, A Seal zeehondenopvang en de Visafslag in Stellendam. Bij de Visafslag kunt u van mei tot oktober iedere vrijdagochtend een rondleiding krijgen. 

Culinair

De echte liefhebber kan genieten van Zeeuwse streekproducten, zoals oesters, mosselen en zeekraal. Tevens zijn er vele andere lekkernijen te vinden zoals de authentieke Ouddorpse bolus. In de omgeving van Ouddorp zijn genoeg leuke eetgelegenheden. Van bistro tot restaurant en snackbar tot pizzeria. Voor iedereen wat wils! 

Wilt u meer informatie over de verschillende activiteiten in de omgeving? U kunt meer informatie vinden op de website van de VVV. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij helpen u graag verder.